Helsingfors Personligt

Hur jag återförenas med min syster

17 juni 2016

Nu är jag hemma hos min syster och alla hennes barn och man. Är så trött. Orkar inte ens tänka på män som mördar kvinnliga politiker, homosexuella, poliser och mammor. Fotbollshuliganer som bråkar, söndrar och kastar stenar på flyktingbarn. Det manliga våldet måste få ett slut, tänker jag slött. Sen äter jag rågbrödsmackor med massor av smör och ost. Och lite fredagstacos. Pratar med syrran och räknar timmarna tills jag får lägga mig. Det blir inte så mycket kamp ikväll.

_MG_0276 _MG_0278 _MG_0286

IMG_0263

Promenad på landsbygden
Manlig vänskap och hotellrum

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ennet 19 juni 2016 at 01:39

    Jag har väntat på att du skulle skriva nåt om Orlando eller ens nämna det i nåt inlägg och varit förvånad över att du inte gjort det.Tycker dina tankar och funderingar brukar vara så bra och skarpa.

    • Reply Peppe Öhman 19 juni 2016 at 10:43

      Sorry, har jobbat tolvtimmarsdagar och sen vistas hos min syster utan internet. Levererar mer innehåll nästa vecka 🙂

    Leave a Reply