Böcker Podcast

Skillnaden mellan finlandssvenskar och Sverigefinnar

19 juli 2016

Vi är sena, det finns inga ursäkter, men nu är den här: Veckans Mellan raderna. Vi diskuterar Lars Kepler och VAD huvudpersonen Joona Linna egentligen är. Jag förklarar skillnaden mellan Arja Saijonmaa och mig själv och så talar Karin om biografier. Själv har jag läst och ÄSLKAT ”Störst av allt” och bävar nu inför nästa bok. Och så blir det en del skrivtips genom Bodil Malmsten och Jonathan Safran Foer.

 

Män som förklarar saker för kvinnor
Lästips för sköna sommardagar

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Malena 27 juli 2016 at 12:29

    Haha, tänkte på exakt samma sak när jag läste Hypnotisören. Har författarna verkligen koll på vad en finlandsvensk är? Det lät inte som det… Och om man inte har koll, varför väljer man att ens huvudperson är det?

    • Reply Peppe Öhman 27 juli 2016 at 23:57

      Så konstigt! Speciellt som de verkar vara så noga med researchen annars.

    Leave a Reply