Personligt Stockholm

Sommaren glider obemärkt förbi

19 juli 2016

I går åt jag middag med Hanna och Rebecca på Bistro Bananas på Södermalm (är tvungen att gå tillbaka med Magnus och äta mig igenom menyn. Fanns för mycket gott att välja mellan). Jag har lärt känna båda två via bloggen och Rebecca träffade jag senast i L.A. 2014. I alla fall, mycket mycket trevligt. Så trevligt att det inte slog mig att ta några bilder.

Tänker på att det här med att ha en levande varelse som bökar runt i in mage ärligt talat ger mig panik ibland. DET BEFINNER SIG EN LEVANDE VARELSE I MIN KROPP! Önskar att jag bara kunde se det som livets mirakel, men mina tankar går ofta till en film från 1979 med Sigourney Weaver (såg henne på en restaurang på vår gata hemma i Santa Monica precis innan vi åkte till Stockholm). (Men det är såklart också fint att vänta barn. När man skriver om graviditet måste man alltid skriva in en brasklapp).

Har vandrat omkring på Gärdet och surfat omkring på Hemnet trots att vi inte ännu ska flytta till Stockholm. Äter frukost på balkongen (det är lite för kallt) och köpte ett armband åt barnet så han kunde tillbringa en hel dag i vattenkanan på just Gärdet. Magnus jobbar, jag borde skriva ut en intervju och några jobbmail, men orkar liksom inte. Läser böcker som en fricking MASKIN. Kollar på andra avsnittet av ”The Night of” herregud så bra (Magnus kollar parallellt på ”Vikings”). För en gångs skull tycker jag inte alls att det är sorgligt att sommaren liksom obemärkt glider mot augusti.

IMG_0027

IMG_0018

 

Barnvakt i Stockholm och Helsingfors erbjudes
Barnmat och vuxenmat

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply linnea p. 19 juli 2016 at 00:58

  😀 ÄLSKAR Alien-referensen. Och måste bestämt ta mig en titt på The Night of, hör (läser) jag!

  • Reply Peppe Öhman 19 juli 2016 at 06:08

   <3 Så KONSTIGT att vara grävid. Och tror att du skulle gilla A night of. HBO Nordic är gratis i en månad...

 • Reply Wilhelmina 19 juli 2016 at 05:44

  Sommarstockholm är underbart! Hela stan blir mycket mer sympatisk. I och för sig tycker jag alltid att det är en härlig stad, fortfarande lite nyförälskad efter tio år. En sak som ni kan tänka på när ni väl bestämmer er för att flytta hit är att dagisköerna är långa men med svenskt personnummer får man ställa sig i kö var som helst och när som.

  • Reply Peppe Öhman 19 juli 2016 at 06:10

   Håller med om Stockholm! Och tur att vi har Magnus i familjen som har svenskt personnummer.

   • Reply Wilhelmina 19 juli 2016 at 09:36

    Tror att barnet också måste ha?

    • Reply Peppe Öhman 19 juli 2016 at 11:01

     Ja, men det löser sig säkert genom att pappan har det när vi flyttar till Stockholm.

 • Reply Cecilia 19 juli 2016 at 10:15

  Ja! Ska vi inte gå dit när vi ses nästa gång?

  • Reply Peppe Öhman 19 juli 2016 at 11:01

   Mycket gärna! Kram

 • Reply Min första semesterdag | När du inte orkar ringa en vän 19 juli 2016 at 10:28

  […] 16.30 åkte jag till Bananas och åt middag med Peppe och Reblo. Vad roligt det är att träffa människor jag känner via bloggar. Jag är för övrigt […]

 • Leave a Reply