Personligt Resa Stockholm

Åker första klass runt Sverige

21 juli 2016

Eftersom ingen annan heller verkar ta bloggen på allvar den här sommaren (UPPDATERA ÄR NI SNÄLLA!) tog jag också en andningspaus. I tisdags åkte Vidar, Diana och jag ut till Hagaparken för att kolla på kungens ägor, fjärilar och hajar (fast mest hajar om ni frågar Vidar).

_MG_0002

Det var en magiskt fin sommardag och vi promenerade hur långt som helst utan att till exempel svimma eller klaga för mycket._MG_0007 _MG_0006

_MG_0012

Följande dag tog jag tåget till Skövde, på SJ kostade för övrigt en förstaklassbiljett mindre än en andraklass. Önskar att det var så på flyget också. Har ännu aldrig hänt. Proppade mig i alla fall full med mandarinerna det bjöds på och hjälpte en kvinna från Eritrea hitta rätt. Som tack för hjälpen välsignade hon min mage och mig och frågade om jag tror på Gud. I Skövde tog jag bussen till Skara där Cissan plockade upp mig.

IMG_0022

Vi åkte ut till hennes nyköpta stuga, grillade, drack lite champagne och pratade tills vi nästan somnade i soffan. Naturen kring (den här delen av) Vänern var extremt grön och lummig. Det är kanske rättvist att kalla den blandskog.

IMG_0016 _MG_0036

Och swooosh, sen var jag tillbaka i Stockholm. Maggan mötte mig på perrongen och inte kort därefter åt vi en extremt sen lunch/tidig middag på Strandvägen 1. Jag åt en fruktansvärt god toast florentine. Förresten, Blankens har super sommarrea på en massa assnygga skor och bland annat de sjukt fina solglasögonen jag har på mig. De finns också i mörkbrunt och svart.

_MG_0043

Sjukt nog tyckte Magnus att han fortfarande var hungrig så trekvart senare satt vi på Riche där den ena av oss fick in en stor toast skagen utan att ens kolla på menyn.

_MG_0048 _MG_0046

Vad jag inte hade behövt oroa mig för när jag väntade barn
Barnvakt i Stockholm och Helsingfors erbjudes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply