Böcker Helsingfors

Du är bjuden!

3 augusti 2016

Senast jag kom ut med en bok var året 2014, boken hette ”Vackra människor” och festen hölls på Bar No 9. Delvis på just den här baren för att den figurerar i boken, men också för att det är det enda stället jag kommer på att föreslå när folk frågar var vi ska träffas i stan. Bra ställe ändå.

IMG_0086

I morgon ordnar jag bokreleasefest på det splitternya hotellet F6 på Fabiansgatan i Helsingfors. Mellan klockan 18-20 blir det lite bubbel, möjlighet att köpa och/eller få sin bok signerad och allmänt god stämning. Sväng gärna förbi.

IMG_0095

Jag känner för övrigt en sån dubbelhet gentemot att tala om min bok. Jag blir jätteglad när folk som läst den gillat den, men samtidigt känns det så ego att liksom prata om MIG och det JAG producerat. Jaja, trodde kanske att L.A. skulle ha skrubbat bort jante, men tydligen lever hen kvar i min nordiska själ.

Livet & Patriarkatet releasefest
Jakten på fettet

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karin 3 augusti 2016 at 10:15

  Jag måste stämma in i hyllningskören. Läste ut din bok i går och vill tacka för en fin, tankeväckande och igenkännande läsupplevelse. Nu är det sambons tur att läsa. Skål för dig och hoppas det blir ett prima party!

 • Reply Jenn - forever abroad 3 augusti 2016 at 23:04

  Men vad trevligt! Kikar kanske förbi 🙂

 • Reply Lina 4 augusti 2016 at 04:05

  Herregud vad söt och somrig jag var där då. Ses ikväll! <3

 • Reply Livet och Patriarkatet - Peppe Öhman 4 augusti 2016 at 13:37

  […] den finlandssvenska bloggaren, poddaren, författaren och journalisten Peppe Öhman in till bokrelease för sin senaste bok Livet och Patriarkatet. Det är alltså en bok på temat feminism, ett tema […]

 • Reply Jessica 6 augusti 2016 at 11:22

  Jag gick in i en bokhandel här i Göteborg och frågade efter din bok som de inte hade men beställde åt mig. Hon som äger affären kände inte till den men sa att det låter som en bok de borde ha. Sedan frågade hon om jag var inblandad i boken, tydligen sålde jag in den på ett engagerat sätt fast jag inte läst än😂. Ska hämta upp mitt ex på måndag och ser mycket fram emot det!!

  • Reply Peppe Öhman 6 augusti 2016 at 23:44

   Nää, men så snällt av dig! Tack! Hoppas att vi ses nån dag så jag lan skriva en kärleksfull signering <3

  Leave a Reply