Böcker Feminism

Jante, du får inte vara med

6 augusti 2016

När man har gett ut en bok FÅR man strunta i Jante och helt ogenerat göra reklam för den. Så sa de i alla fall i podcasten Slate Culture Gabfest. Både Cissan och Anitha hjälpte till och skrev enormt fina texter om Livet & Patriarkatet och så hade Finlands största dagstidning Helsingin Sanomat en trevlig text om mig i dag. Befinner mig hemma hos min syster i Vanda och har ännu inte lokaliserat själva tidningen, men fick läsa texten i fredags. Om ni ni snubblar över texter om L&P både på internet och i fysisk form får ni hemskt gärna tipsa mig (men helst bara om de är positiva, har ännu inte fått tillräckligt mycket distans till boken för att kunna ta emot all sorts kritik).

IMG_0101

Den trygga jobbtoaletten
Livet & Patriarkatet releasefest

You Might Also Like

2 Comments

    • Reply Peppe Öhman 7 augusti 2016 at 02:54

      Tusen tack!

    Leave a Reply