Böcker Feminism Jobb

Feminism, frihet och makt

9 augusti 2016

Häromdagen gjorde Anu Koivunen en dubbelrecension av ”Livet & Patriarkatet” och Eveliina Talvities Miten helvetissä minusta tuli feministi? (”Hur i helvete blev jag en feminist?”). Det är ju vidrigt att bli recenserar så jag ögnade bara panikslaget igenom texten, men det visade sig att Koivunen fattat precis vad jag var ute efter i boken. Lättnaden alltså! Mitt sköra författarego darrade till, men kunde sedan stabilisera sig.

För övrigt är det så jäkla skönt att augusti rullat igång igen och att jag börjar få jobbuppdrag. Som frilansare är det ju alltid lite extra spännande om man ska ha ha råd att betala hyra och köpa mat åt familjen i slutet av månaden.

 

Finlitteratur, fullitteratur och snabbmatslitteratur
Den trygga jobbtoaletten

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jessica 9 augusti 2016 at 09:08

  Din bok är helt super! Sträckläste den på en dag och måste följande dag bläddra i den lite till.
  Brukar läsa din blogg men kommenterar sällan. Det här är faktiskt andra gången jag gör det.

  • Reply Peppe Öhman 10 augusti 2016 at 11:54

   Tack snälla! Blev väldigt glad av din kommentar!

 • Reply Lena 10 augusti 2016 at 11:59

  Hej Peppe!
  Jag läser din blogg, men jag haf inte ännu läst dina böcker. Kan man köpa dem som e-böcker? Mycket mer praktiskt att läsa med ipaden än med belysning på då man har spjälsängen fast vid sin egen säng.

 • Leave a Reply