Helsingfors Personligt

Överraskningsfesten på Cocken!

9 augusti 2016

I fredags fyllde jag inte år, men jag befann mig i Helsingfors och det gjorde även Magnus som ordnat en överraskningsfest på The Cock åt mig. Intet ont anande promenerade Maggan och jag ut från hotellet och möttes ett halvt kvarter senare av några av mina allra bästa vänner på en uteservering med champagneglas och ostron framför mig (en av vännerna råkar chefa över restaurangen). Jag älskar ju innerligt födelsedagar och att få fira den BÅDE i Helsingfors och vad jag hoppas på under den riktiga dagen i Los Angeles är DRÖMMEN.

De snygga bilderna nedan har Karin tagit.

Peppe2 Ostron

Peppe3

Gänget!

IMG_0373 IMG_0363

Helsingforstips
Här bodde jag och slitsen på min klänning

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply emzi 9 augusti 2016 at 10:11

    Härligt med överraskningsfest 😀

  • Leave a Reply