Böcker Podcast

Naken kvinna spolas i land…

16 augusti 2016

Den som väntar på något gott har ej väntat förgäves. Nu ligger nämligen Avsnitt 42 av Mellan raderna med Jihde och Öhman uppe på allt mellan Soundcloud, Acast och iTunes. Vi talar om nakna, unga kvinnor i deckare, sexuellt våld, FÖR många rollfigurer, om man kan vara PR-kvinna och poet utan att förlora trovärdigheten och mycket mer. Böcker som avhandlas är bland annat: ”Liv efter Liv”, ”Den osynlige väktaren” och ”Familjen jag hade” och så namedroppar vi såklart en massa andra böcker också, svarar på lyssnarfrågor och avhandlar veckans Jens Lapidus.

En andra upplaga
Finlitteratur, fullitteratur och snabbmatslitteratur

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ida 17 augusti 2016 at 06:31

    Lyssnade precis på avsnittet – lika bra som vanligt! Ser alltid fram emot att lyssna på er podd. Angående Kate Atkinson undrar jag om hon kanske alltid skriver böcker med massor av karaktärer? Jag håller just nu på och läser hennes bok ”De vilseförda” och redan nu, efter en fjärdedel, har åtminstone trettio olika karaktärer namngivits. Den berättas ur fyra olika perspektiv och alla dessa fyra har såklart familj och vänner och kolleger. Det är definitivt en hel del att hålla reda på. Har inte läst några av hennes andra böcker, men tänkte att det här kanske är något hon ofta gör…

    • Reply Peppe Öhman 17 augusti 2016 at 07:13

      Imponerande hur hon själv klarar av att hålla reda på alla karaktärer. Och tack för snälla ord om podden! Gläder mig mycket! 🙂

    Leave a Reply