Jobb Los Angeles Resa Skriva

Reseguide i höst

27 augusti 2016

Ett uppdrag jag har den här hösten är att skriva en reseguide för Los Angeles med omnejd för ett svenskt förlag vid namn Karavan. Det är ett väldigt roligt uppdrag och eftersom guiderna ska vara personliga, som om en kompis tipsade om sina älsklingsställen i en stad, går jag all in och gräver fram alla mina favoritplatser och bästa tips. Jag är också den som fotograferar majoriteten av bilderna och passar på att ta med mig kameran vart vi än åker. I dag blev det en spontanbrunch på The Sunny Spot i Venice.

_MG_0187
Jag var väldigt sugen på blåbärspannkakor, men spelade mina kort rätt och beställde Eggs Benedict åt mig själv och pannkakor åt Vidar. Av erfarenhet vet jag att portionen är stor nog för två personer. Nu säger ni: ”Well played, mrs Öhman”. Är man ett geni/glupsk så är man.

_MG_0175

Alla vet hur irriterande det är när blåbärspannkakorna kommer in och består av sammanlagt tre blåbär, men de på The Sunny Spot kan man lyckligtvis lita på. Blåbär på OCH inbakade i pannkakan.

_MG_0163 _MG_0160 _MG_0159

 

Maggie och jag tog också in varsin Virgin Mary. För den som vill inleda lördag kväll redan på förmiddagen kostar bottomless Bloody Marys och Mimosas 18 dollar. Lätt värt det om man är på sånt humör.

_MG_0179 _MG_0189

Skippa inte kanalerna
Jobba utan lön

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Hanna 28 augusti 2016 at 03:26

  Vad jag förstått äter man väldigt mycket oftare på restaurang i USA än i Finland. Är det mycket billigare där eller är det en kulturell skillnad?

  • Reply Peppe Öhman 28 augusti 2016 at 08:06

   Tror att det handlar om både och. Arbetskraften är billigare här och gör att servicen också blir billigare. Och som du säger tror jag också att det handlar om en kulturell skillnad.

 • Reply Veera 29 augusti 2016 at 08:16

  Hej Peppe!!

  jag och min kompis är påväg till LA nästa Maj, ska köra omkring Californien i tre veckor men kommer att stanna några dagar i LA (i början och i slutet av resan) så skulle vilja ha lite tips. Tex. vilkaområden är safe/bra att på bo (vill inte betala SJUKT mycket per natt) och vad är absolut värt att se? Förutom DIG :)!

  Veera

 • Reply Annika 31 augusti 2016 at 14:26

  Bottomless Bloody Marys och Mimosas? Se, varför finns inte sånt i Sverige? Jag behöver en semester i LA pronto!

  • Reply Peppe Öhman 31 augusti 2016 at 16:09

   Det behöver du VERKLIGEN!

  Leave a Reply