Gravid Personligt

Lösenordsskyddad: Höggravida kvinnor sover dåligt

28 augusti 2016

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Smal är snygg, smal är makt, smal är kontroll
Hur funkar mödravården i L.A.?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply malin / en gul apelsin 29 augusti 2016 at 00:05

  Alltså nästan varje gång jag ser bilder från ert liv i L.A. känner jag att jag verkligen skulle vilja bo där eller på ett varmare och soligare ställe i största allmänhet. Orkar bara inte flytta igen. Inspirerande är det i alla fall, tänkte bara säga det 🙂

  • Reply Peppe Öhman 30 augusti 2016 at 07:14

   Tycker att ni ska flytta hit. Livet är en härlig plats i L.A.

 • Reply Majsan 30 augusti 2016 at 09:52

  Jag tycker aldrig att dina inlägg är tråkiga så du behöver inte be om ursäkt; jag känner så igen mig i din gravid beskrivning och då har jag fyra barn och alltid varit lika glad då jag fött dem och återfått min egen kropp; alla är inte gjorda för att vara gravida men vi är säkert bra mammor ändå; önskar dig allt gott nu och även i fortsättningen; det blir ju så att vi som följer en bloggare gör det för att vi tycker om hen och tycker oss vara en del i hens vardag. Ungefär som att vi vill veta hur en vän har det och mår, så då är ju inga inlägg tråkiga, om du förstår hur jag menar..

  • Reply Peppe Öhman 30 augusti 2016 at 10:33

   Tack för denna ytterst fina kommentar!

 • Reply Anna 30 augusti 2016 at 13:17

  Älskar också dina vardagliga betraktelser.

  • Reply Peppe Öhman 30 augusti 2016 at 14:28

   <3 <3 <3

  Leave a Reply