Böcker

Vattenmelon och salt

31 augusti 2016

I morgon klocka 0600 Los Angeles-tid och 1500 Stockholmstid kommer Jihde och jag att spela in ett avsnitt av Mellan raderna. Jag kan redan nu avslöja att jag läst ”Binas historia” av Maja Lunde. Inte världens mest lockande titel kanske, men åh så bra. Och ”Modeslavar” som är helt annorlunda, men också väldigt bra. Lägger upp avsnittet så fort det är färdigklippt. Mitt andra tips för i dag är att kasta lite salt på vattenmelonen. Det här är kanske common knowledge, men har verkligen revolutionerat min vattenmelonupplevelse. Det blir ÄNNU godare så.

Damer som tar för sig av livet
Billiga böcker och skryt

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Tormenta 31 augusti 2016 at 23:50

  Måste provas. Det mesta blir ju sjukt mycket godare med salt på.

  • Reply Peppe Öhman 1 september 2016 at 09:44

   Sannerligen! Hör gärna recension när du testat.

 • Reply jonna 1 september 2016 at 03:24

  Måste testas!

  I mitt ”förra liv” har jag inte fattat hur hälsosamt vattenmelon är. Har tänkt att det egentligen bara är vatten. Men nu vet jag att vattenmelonen innehåller vitaminer, har högt ph-värde (sjukdom trivs i en ph-sur kropp) och innehåller anti-cancer ämnen! 🙂

  • Reply Peppe Öhman 1 september 2016 at 07:34

   Visste inte heller det! Tack för detta, nu äter jag ÄNNU hellre melonis.

  • Reply Peppe Öhman 1 september 2016 at 09:43

   Sannerligen!

 • Reply Sofia 1 september 2016 at 05:31

  Du har säkert redan sett det eftersom du bor i filmstaden :))) men The girl with all the gifts har ju blivit film! Verkar spännande. https://www.youtube.com/watch?v=HjGkB_oWTe0

  • Reply Peppe Öhman 1 september 2016 at 09:44

   Visst att det skulle bli film, men inte att den redan kommit! TACK!

 • Reply Chris 1 september 2016 at 22:52

  Här i USA tycker jag att folk äter massor av saker just med salt. Min mans moster åt tom jordgubbar med salt! Mannen äter alla sorters melon med salt och kommer ihåg att i Kanada år de äppel med salt. Själv undrar jag om de inte äter lite för mycket salt.

  • Reply Peppe Öhman 2 september 2016 at 06:48

   Mycket möjligt. Själv fick jag order från läkaren att äta lite mer salt pga lågt blodtryck.

  Leave a Reply