Los Angeles Personligt

När David Duchovny gav mig en applåd

2 september 2016

Igår firades min födelsedag (igen) i sällskap med med några av mina allra bästa LA-vänner. Magnus hade styrt upp en liten middag på Locanda Portofino på vår gata här i Santa Monica. Han hade också ordnat ett så kallat singagram. När jag minst anade det kom gled det fram en kvinna med två ballonger i handen. Hon sjöng en Happy Birthday-sång med information om mig. Den var både fin och väldigt konstigt. Kändes som om den skrivits av någon med annat språk än engelska som modersmål. Fattade bara en del av sången, men skrattade väldigt mycket och var lycklig. Sen gled David Duchovny in och satte sig i bordet bredvid vårt. När de de andra beslöt sig för att sjunga ”Ja må hon leva” svängde han sig om, gav mig (eller kanske det egentligen var mina skönsjungande vänner den riktade sig mot) en applåd och ett Happy birthday. Det får ni hålla med om att var lite gulligt ändå.

Det är för övrigt min fina och extremt roliga vän Cissan som tagit bilden högst uppe.

IMG_0971

En minisemester i Laugna Beach
Mina bästa relationstips

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jooles 2 september 2016 at 10:10

  Haha, den där sången har ett fantastiskt underhållningsvärde! Har svårt att tänka mig hur det passade till melodin 😀

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2016 at 18:53

   Skrattade jättemycket. Gör det än i dag.

 • Reply Fager Dam 2 september 2016 at 11:12

  Grattis på födelsedagen, låter som ypperligt firande 🙂

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2016 at 18:52

   Tack!

 • Reply Raipé 2 september 2016 at 17:06

  Hank Moody!!!

  • Reply Peppe Öhman 3 september 2016 at 18:52

   Always!

  Leave a Reply