Los Angeles Resa

En minisemester i Laugna Beach

3 september 2016

Vi hade inga planer för helgen och när Cissan undrade om vi hade lust att hänga med på en mini vacay (ursäkta vidrigt ord) till Laguna Beach tvekade vi inte. Trafiken var givetvis hemskt eftersom det är Labor Day-helg och alla ville ut från stan. Men vi tog det launa och anlände kring klockan sex.

_MG_0213 _MG_0210

Cissan, Bonnie, Rio och Remy kom en halvtimme före oss och efter att ha checkat in möttes vi upp på stranden. Fult var det inte där.

_MG_0230 _MG_0231 2 _MG_0233 _MG_0237
Det var proppfullt på alla restauranger i stan och efter en tröstlös promenad återvände vi till hotellet, beställde roomservice och satte oss vid poolen. Det visade sig vara ett genialt koncept. Ungarna hoppade upp och ner i vattnet och passade på att utfodra sig själva mellan varven, medan de vuxna kunde sitta, dricka öl och prata i lugn och ro. Efter det var så lyckat möttes vi upp på samma ställe morgonen därpå.

_MG_0246 _MG_0252 _MG_0253

Sedan hängde vi vid poolen praktiskt taget hela dagen tills det var dags att äta en sen sen lunch, ta en promenad på stranden och för Maggan, Vidde och mig att susa tillbaka till L.A. Trafiken löpte, men herregud så folk hade krockat längs med vägen. Trots att vi bara varit borta i drygt ett dygn kändes det som flera dagar. Kalifornien får plus för alla möjligheter till minisemester.
_MG_0289

_MG_0283

_MG_0275

_MG_0271

_MG_0264

Här mansplainar Maggan nåt för Cissan.

Rasister i kommentarsfältet
När David Duchovny gav mig en applåd

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sabina 5 september 2016 at 20:18

    Härligt att sitta och drömma sig bort med dina bilder…för att plötsligt konstatera att klockan är 6.15 och jag verkligen måste göra mig i ordning för jobbet på dagis. 6 grader varmt denna morgon. Jag älskar bebisar, kanske ni behöver nanny därborta?😊

    • Reply Peppe Öhman 6 september 2016 at 07:09

      Oj oj hoppas att du inte kom försent. Och kan nog vara att vi behöver en nanny.

    Leave a Reply