Los Angeles

Gott bröd är svårt att finna

7 september 2016

Ni som sysslar med LCHF kan sluta läsa här. Eller det behöver ni inte, men jag kommer att skriva om bröd. I somras åt jag rågbröd varje morgon och ibland också till lunch. Rostat rågbröd, ordentligt med smör och god ost samt några tomatskivor. SÅ GOTT. Sen återvände vi till L.A. Jag packade med två förpackningar bröd men sånt räcker ju inte länge. Funderade på att gå över till gröt då Maggan påminde mig om Farmer’s market bara några kvarter från oss. Öppet varje lördag och onsdag. Vi tog en promenad dit och precis innan vi var på väg att ge upp hittade vi surdegsbrödet. Det är visserligen inte rågbröd, men det är hederligt hembakat surdegsbröd, dessutom kryddat med rosmarin. Ja, ja it’s the little things som god frukost som gör livet bättre.

dscf6512 dscf6509

Baksmälla och barnkalas
Rasister i kommentarsfältet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply