Feminism Podcast

Det manliga manuskriptet

26 september 2016

Veckans podd är ute och jag vill börja med att tacka er alla som betalat för att lyssna på den. TACK! Uppskattar storligen. Det finns en PayPal-knapp i högerbalken och priset för ett avsnitt är 86cent (man får betala för fler om man vill).

Den här veckan talar vi bland annat om debatten mellan Clinton och Trump, om män och kött och om hur Kalifornien antagligen kommer att legalisera gräsförsäljning om hur detta diskriminerar svarta. Hoppas att ni gillar!

 

Uppfostra era söner som döttrar
Om hur jag får några nya insikter om livet

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply F 26 september 2016 at 23:25

  Har du nåt tips på vilken app som är den bästa att lyssna på poddar i? Använder för tillfället SoundCloud mest för att jag tidigare hade en Lumia-telefon, men den appen markerar inte om man lyssnat på ett avsnitt tidigare eller inte, vilket har visat sig vara besvärligt. Nu har jag iPhone så borde kunna använda vilken app som helst, men vilken ska jag välja?

  • Reply Peppe Öhman 27 september 2016 at 07:27

   Jag kör med ”Podcaster” som jag tror finns på telefonen. Annars är Acast också bra.

 • Reply SK 28 september 2016 at 12:42

  Hej jag lyssnar ibland på er pod när jag arbetar, Magnus har stark röst och hörs bra ,du Peppe talar mycket lägre ,eller ? är alltid längre från mikrofonen vilket gör att det blir högt ,lågt ,högt lågt så man får justera ljudet hela tiden för att höra ordentligt. H. Sk

  • Reply Peppe Öhman 29 september 2016 at 08:31

   Tack för feedback! Ska tänka på detta när vi spelar in nästa avsnitt.

  Leave a Reply