Böcker Feminism Podcast

Svenska män och arga kulturtanter

30 september 2016

Och eftersom det är fredag betyder det podcasttime och Mellan raderna med Jihde och Öhman!

Jihde rapporterar från Bokmässan, Öhman från poolen. Veckans snack ingår könsförankring hos den svenske mannen och det amerikanska barnet; hur man hanterar tystnaden när barnen blivit stora; Peppes kamp med romance-genren; synen på betjänten i klassen i artonhundratalets England och dagens USA. Och så snippan. Läsarfråga om läsa kontra lyssna på favoritböcker. Veckans böcker: Kärlek sökes av Carin Hjulström, Drick värmen ur min hand av Bengt Ohlsson, En enda natt av Simona Ahrnstedt, Up & Down Stairs av Jeremy Musson, Anna mennä av Rosa Meriläinen och Sara Särmä.

H&M säljer med feminism
Nyfiken på författaren

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply