Okategoriserade

Köpa ny bil

18 oktober 2016

Maggan har under en längre tid sagt att det är dags att byta upp sig från den ”latviska båtflyktingsbilen” som en av mina bästa kompisar (inga namn nämnda) beskrev vår Nissan. Således åkte vi ut till Inglewood för att kolla på bilar.

dscf7221

Vi ansträngde oss extremt mycket för att verka världsvana bilköpare, nickade, hummade och rynkade pannan, men jag är osäker på om det funkade.

dscf7223

Vi köpte ingen bil. DEN HÄR GÅNGEN. En så stor investering kan man inte spontanshoppa sig till. Utan åkte istället till Venice för att äta lunch på Butcher’s Daughter.

dscf7014 dscf7242

Maggie och jag åt varsin pad thai (tyvärr var den bara okej, inte magisk) och Diana vann genom att beställa en klassisk avokadotoast. When in doubt och i Kalifornien, välj alltid avokadotoasten.

dscf7235

Sedan tog vi en liten promenad längs med Abbot Kinney, eller Little Sweden som man också kan kalla just den här gatan i Los Angeles. Och då orkade jag inte ens fota Happy Socks-affären eller HUSET.

dscf7245 dscf7244 dscf7243 dscf7246

Sen kom vi hem och medan de andra ska gå på Pier Pleasure ska jag ta det launa, tänker mig ett bad och kolla på den sjätte säsongen av Portlandia på Netflix. Pier Pleasure: Viddes skola har hyrt hela Santa Monica Pier och ungarna får spela och åka så mycket de vill. Tekniskt sett SKULLE jag kunna joina de andra, men att utsättas för magsmek och tusen frågor kring om det är en flicka eller en pojke och NÄÄÄÄR babyn kommer låter faktiskt som en mardröm värre än vad Stephen Kings sjuka hjärna skulle kunna hitta på.

Hissdörrarna i The Shining
Den gravida kvinnokroppen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply