Podcast

Blood in Blood out

25 oktober 2016

Och så spelade vi in veckans avsnitt av Magnus och Peppes podcast där vi mest av allt talar om förlossningen. Skillnaden mellan att föda barn i L.A. och Helsingfors. Om Magnus var rädd, hur jag lät när jag andades. Om att föda utan smärtstillande (jag är för övrigt FÖR alla former av smärtstillande trots att jag tydligen inte använder sånt själv. Don’t be a hero!).

Sen blir det lite cannabis och dålig kommunikation, att konsumera sig till en antirasistisk identitet, kulturell  appropriering, om Beatles verkligen var så bra och annat smått och gott.

Om ni gillar det ni hör och tycker att innehåll är något man ska betala för får ni gärna trycka på PayPal-symbolen till höger. Ett avsnitt kostar 86 cent och man får såklart betala för flera. Ett stort TACK alla ni som redan gjort detta!

Smoothie på banan och moderkaka
Hellre döttrar än söner

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Koko 26 oktober 2016 at 02:58

  Du är ganska hc måste jag säga, jobbar ju praktiskt taget från förlossningssängen.

  • Reply Peppe Öhman 26 oktober 2016 at 08:00

   Hehe, är man frilansare så är man.

 • Reply minna lindeb 26 oktober 2016 at 04:13

  En gång fick jag ett riktigt fixxigt mail.
  Jag hann läsa dom två första meningarna och av någon underlig anledning hade jag just då så mycket sinnesnärvaro att jag raderade texten innan jag läste vidare. Det var det coolaste jag nånsin gjort. Kände mej så stark och hel. Ångrar det aldrig. Önskar jag hade mer av den styrkan . Oftare.
  Men tänker på det ibland. Som pepp liksom.
  Hördu. Grattis nu ännu till er alla och fint badkar. Man kunde ha färgat nåt sunkigt plagg i det där. Smarrig färg.

  • Reply Peppe Öhman 26 oktober 2016 at 08:00

   Jag vet precis vad du menar, styrkan i att inte läsa att bara radera. BRA GJORT! Och tack, hade tyvärr ej sinnesnärvaro att färga nåt plagg.

  Leave a Reply