Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Smoothie på banan och moderkaka

30 oktober 2016

Eftersom vi inte ligger på latsidan har Jihde och jag spelat in ett avsnitt av Mellan raderna. Den här veckan berättar jag om hur det är att föda barn på en hipsterklinik i Silver Lake, LA. Jihde har läst Micael Dahlén och vet nu hur man skapar ett liv fyllt av lycka (spoiler: det handlar INTE om att vara så effektiv som möjligt). Jag är besviken på Sofi Oksanens ”Norma”, men djupt fascinerad av ämnet hår. Vi minns båda tillbaka till tiden då de själva hade löshår. Jihde vill prata om Catharina Gripenbergs poesi och jag är inte nöjd med en recension jag läst av Anna Fredrikssons ”Tisdagsklubben”. Däremot är hon nöjd med boken. I samarbete med Schildts & Söderströms förlag.

Minisnippan
Blood in Blood out

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply