Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Resa

Allt ni behöver veta om Köpenhamn

31 oktober 2016

Vill tipsa er om den ultimata Köpenhamnsbloggen som min kompis Malin precis har börjar skriva för Vagabond.se. Eftersom Köpenhamn bara ligger ett stenkast från de flesta platser i Norden OCH det är en underbar stad tycker jag att ni genast ska lägga till den här bloggen i era RSS-flöden och länklistor. Jag lärde känna Malin när hon bodde i L.A. för ett drygt år sedan. Det var Malins och min gemensamma kompis Cissan som presenterade oss för varandra och vi hann bland annat med en roadtrip till Vegas innan Malin flyttade tillbaka till Norden igen. Superbra människa och superbra stad!

Här är en intervju med Malin om bloggen.

dscf3859

Svenskar besöker aldrig Helsingfors
En minisemester i Laugna Beach

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply