Jobb

Förväxla inte syrror med nannies

8 november 2016

Jag hade glömt bort hur trött man blir av att vakna upp minst två gånger varje natt. Väldigt trött tydligen.  Imorse var Magnus och jag dessutom tvungna att dra iväg för att spela in en grej om valet i USA. Om Pyret inte var här vet jag inte hur vi skulle klara det, tvåbarnsföräldrar som vi är. Nu är syrran ju inte här för att jobba som nanny, utan för att semestra så jag ska ge henne ledigt resten av veckan. Mig själv också när jag ändå håller på. Onödigt att hela tiden försöka visa hur duktig och effektiv en är. Ska fokusera mera på norska Paradise Hotel och glass. Ja och barnen SÅKLART. Vill ju inte att ni ska tro att jag är en dålig förälder. Förresten, sa jag att vi pratar om mammashaming i senaste Mellan raderna?

dscf7579 dscf7578

 

 

Ett inlägg fullt av svar
Jag rapporterar från valet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply