Böcker Feminism Helsingfors Skriva

Träffa mig i december

14 november 2016

I december kommer jag att befinna mig i Sverige och Finland för att fira jul, träffa kompisar och för att föreläsa lite om feminism, bloggande och skrivande och såklart om Livet & patriarkatet. Det vore fantastiskt om ni hade möjlighet att dyka upp.

Vi börjar dagen efter att jag landat i Stockholm. Då sätter jag mig nämligen på flyget till Helsingfors och pratar om mitt skrivande på KFUK:s Bokklubb. Här är Facebookseventet. Tidpunkt 15.30-17.00, platen Hotel Helka mitt i centrum och det kostar ynka fem euro att komma in (servering i form av matig sallad ingår).

Följande evenemang är Vasabladets prestigefyllda 160-årsjubileum den 15 december i Vasa. Här föreläser jag om feminism, patriarkatet och lite om hur det är med feminismen i USA. Gratis inträde. Klockan sju. Strandvägen 2 i Akademisalen.

Det kommer mer: den 21 december blir det feministiskt julmys med Ratata.fi och Schildts & Söderströms förlag.

Julen står runt hörnet men innan alla checkar ut för att fira jul med nära och kära bjuder vi in till feministiskt julmys med Peppe Öhman den 21:a december. Kom med och diskutera bloggande, att skriva, jämställdhet och den nya boken “Livet & Patriarkatet”. Det bjuds på något juligt och gott och förstås får alla med sig hem en liten julklapp. Schildts & Söderströms kommer dessutom bjuda på rabatt på alla nya böcker, så det är ett perfekt tillfälle att fixa de sista julklapparna.

Evenemanget börjar 18:00 och hålls hos Schildts & Söderströms på Bulevarden 7 i Helsingfors. Alla är välkomna men Ratatabloggare har förtur. Anmälningen går till jenna@ratata.fi och sista anmälningsdag är den 18.12. Det finns begränsat antal platser så var snabb att anmäla. Hoppas vi ses!

Bilden högst uppe kommer från Ratata.

peppe7

Och här satt vi och gnällde på Dylan
Alla som inte är vita, heterosexuella och har en penis

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Linda 14 november 2016 at 16:30

  När kan man träffa dig i Kalifornien? 😊

  • Reply Peppe Öhman 14 november 2016 at 17:52

   När som helst, förutom mellan den 9-30.12 🙂

   • Reply Linda 15 november 2016 at 06:42

    Då säger jag till om/när vi kommer till LA 😁

 • Reply emzi 14 november 2016 at 23:15

  Superlängesen ju! Måste ju verkligen komma på ratata eventet och mysa! 😀

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2016 at 10:04

   Ja! Kom!

 • Reply Daniella 15 november 2016 at 00:27

  Men gud vad kul! Nu ångrar jag nästan att jag stannar i London över jul…

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2016 at 10:05

   Äh, då måste jag väl åka till London.

 • Reply Linnéa 15 november 2016 at 13:48

  Hej Peppe!
  Går det att träffa dig något i Stockholm också (om en saknar möjlighet att ta sig över Östersjön)? 🙂

  • Reply Peppe Öhman 15 november 2016 at 19:14

   JA! Är där under ungefär mellan den 10-20.12 🙂

  Leave a Reply