Los Angeles

En snabb roadtrip

26 november 2016

Hörni, tack för era kommentarer på inlägget under! Jag läser och ska försöka svara på dem alla. Just nu är det bara så tight med tid mellan manus, podcast, babymatning och äh ni fattar. Tydligen Joshua Tree också. Igår kring lunch fick vi för oss att åka till nationalparken Joshua Tree för att ta några bilder för reseguiden jag skriver, sagt och gjort. Tömde köket på snacks och satte oss i bilen. Körde i tre timmar.

dscf7896

 

Joshua Tree är alltid värt ett besök. Magiskt vackert. Så vi tog några bilder för reseguiden. Suckade över SKÖNHETEN och hur det här konstiga landet kan innehålla så mycket tokigheter och samtidigt sån magisk natur. Vi pratade också om hur vi ville finkamma oss igenom hela USA. Undersöka små städer, äta oss igenom olika kök och prata med folk. På vägen hem besannade nästan den fantasin då Maggan svängde fel på motorvägen och vi blev misstänksamma först då Phoenix-skyltarna blev allt vanligare. Eftersom det inte var läge för Arizona gjorde vi en 180 och åkte till Santa Monica istället.

dscf7893

dscf7911dscf7896 dscf7894

Ber om ursäkt för den massiva mängden naturbilder. Vet att det i nio fall av tio är skittråkigt att kolla på, men det var så vackert att jag inte kunde hålla mig. Nåja, eftersom livet är fullt av kontraster belönade vi Vidar med ett besök på Mickey D när solen hade gått ner och det inte gick att ta bilder.

Advent i LA
Ett inlägg fullt av svar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply