Personligt

Bilder från min telefon

1 december 2016

Ibland tycker jag synd om alla bilder som blir tagna, men som aldrig får lämna min telefon. Ska de liksom bara ligga och jäsa i all hemlighet? NEJ! Därför kommer här några från veckorna som gått. Vi börjar med en skylt i Silver Lake. Om vi säger så här: Los Angeles är inte överdrivet förtjust i att Donald Trump är landets nästa president.

img_2470

På väg hem från Joshua Tree förra veckan stannade vi vid en McDonalds för att Vidar VERKLIGEN ville det. Vanligtvis väljer jag att svälta medan killarna äter snabbmatsburgare, men den här gången beslöt jag mig för att ta en äppelpaj. Måste ha varit nittiotal då jag senast åt en sådan. Minns att de alltid var skållande heta och väldigt flottiga. Den jag fick hade en snygg förpackning, var inte speciellt varm och smakade lite torrt.

img_2507

Igår hade min vän Frida och jag ridlektion klockan 18. Solen höll på att gå ner när vi hämtade Fridas häst Pal i hagen. Jag var euforisk över att vara omgiven av hästar och fotade vilt omkring mig.

img_2611

Så här ser det ut varje kväll när jag stiger ut på gatan och går några steg västerut. HUR kan man inte hålla på och fota dessa solnedgångar? HUR?

img_2579

Vidar är fortfarande otroligt stolt över sin lillasyster. Varje morgon han vaknar är det första han säger: ”Jag vill gosa med den lilla fisen Majlis” sen kramar och pussar han henne så hon vaknar. Jag skulle ju helst se att babyn sov så länge som möjligt, men har inte hjärta att hindra Vid från goset med sin syrra.

img_2550

Jag är fortfarande löjligt nöjd över mina rosa adidas-pjuck. MEN de består av nåt slags material som suuuuuger till sig smuts. Kollar man för länge på dem uppstår en svart fläck. Jag vet inte riktigt hur jag ska rengöra dem heller. Har en känsla av att vatten skulle få dem att döden dö. Borde kanske googla fram en lösning på detta istället för att bara gnälla om det på bloggy.

img_2402

Förra veckan gjorde vi ett besök på Griffth Observatory. Jag försökte få Vidar att posera med mig på en av bilderna, men ungjävlen var alldeles för rastlös och snabb.

img_2493

Ja och detta summerar väl upp en viss genre av Los Angeles på ett ganska bra sätt.

img_2469

Kan du lämna ditt fosterland?
Nu är det Tony och jag

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alexandra 6 december 2016 at 23:07

    Köp en ihmesieni (finns iaf på Clas Ohlson, ni skulle väl till Finland över jul?) och prova rengöra skorna med den. Brukar funka perfekt på mina vita adidas! Vät bara svampen med vatten och putsa 😊

    • Reply Peppe Öhman 7 december 2016 at 08:33

      Tusen tack! Det ska jag 🙂

    Leave a Reply