Podcast

”Pressfrihet”

7 december 2016

I veckans Magnus och Peppes podcast pratar vi såklart om statsminister Juha Sipiläs okunskap gällande pressfrihet. Yle får också en känga. Vi diskuterar också svenska The Bachelor och om män har stela höfter (detta utmynnar i en duell som vi ska filma in senare i dag). Hillary Clinton som osminkad och min feministiska övertygelse.

Ett stort tack till er som tror på journalistisk (i det här fallet opinionsjournalistik) och vill betala för innehåll! Jag hjärta er. Ni som är nya: Avsnittet kostar ynka 86 cent och det går att betala genom PayPal (se knappen i högerbalken eller över Facebook på Magnus & Peppes podcast). Är ni arbetslösa eller så fattiga att ni inte har råd med mat är avsnittet såklart gratis.

Förresten, om ni hatar Instagram och bloggen och vill maila oss med frågor, beröm eller ris finns vi också som mailadress på magnusochpeppe kanelbulle gmail.com

Mer hygge åt folket
Norsk, nyskidad och ångande

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply