Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Stockholm

Stockholm, Stockholm, Stockholm

18 december 2016

De senaste dagarna har jag tagit det lugnt. Vasa var schjuuukt roligt och givande, men det sög också musten ur mig. När jag landade i Stockholm på fredagen passade jag på att luncha med Sandra som också gav mig sin bok ”Allt som blir kvar”. Har varit sugen på att läsa den hela hösten och blev mycket glad.

dscf8191

Sen återvände jag till familjen på Valhallavägen och passade på att sova en stund (OCH kolla på Skam, är sist på bollen här, men herregud så bra). Ljuset var för övrigt väldigt fint på fredag eftermiddag.

dscf8185

På fredagen åt Maggan och jag varsin toast skagen på Riche. Sen drog Maggie till Södermalm för att träffa sin kompis Fredrik, medan min vän Martin mötte upp mig på Riche. Vi drack några öl, pratade och fnissade. När jag kom hem var klockan inte ens tio, men stupade ändå isäng.

dscf8196 dscf8214

dscf8221Följande dag (nu är det lördag) gick vi ut på en promenad i ett mulet Decemberstockholm. Jag var så trött så jag höll på att falla ihop (kombon: mörker, Majlis och jetlag gör mig ej utvilad). Staplade omkring med den nya Stokkevagnen på Östernalm och styrde sedan stegen hem. Jag svepte en Kexchoklad och däckade sedan.På kvällen åt vi middag med kompisar på minimala Sho Shushi i Vasastan.

dscf8176
Nu har jag precis ätit frukost och ska förbereda feministmyset på onsdagen i Helsingfors. Det var väl det.

Stockholm, Stockholm, Stockholm
Presenter vid dörren

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sabina 18 december 2016 at 09:22

  Vad är skam? Nån serie eller?
  Jag tycks vara lite out,hört att många ser på de men vet int vad det är..

  • Reply Peppe Öhman 18 december 2016 at 09:43

   En norsk serier som utspelar sig på ett gymnasium. Otroligt bra. Finns textat på SVT.

   • Reply Sabina 18 december 2016 at 09:50

    Ok, tack!

 • Reply Lina 20 december 2016 at 06:34

  Jag ska försöka hinna förbi och tjingsa på dig!

 • Leave a Reply