Personligt Resa

Kommer vi iväg till Los Angeles?

29 december 2016

I morse drog Majlis och Maggan till Stockholm och imorgon går LA-flyget. Vidar och jag väntar fortfarande på våra förnyade visum som ligger nånstans på posten mellan USA:s ambassad och min syrras hem. Om de inte kommer i dag ser det ut som om Vid och jag missar morgondagens flyg och är tvungna att köpa nya biljetter. Det är inte precis gratis den här tiden på året och det gör mig lite illa till mods att ha en Atlant och en kontinent mellan mig och resten av familjen. Exakt så här var det senast vi fick våra visum, de kom en dag innan flyget skulle gå och spänningen var snäppet för intensiv.

Det är ingens, eller kanske mest mitt fel, jag borde ha informerat ambassaden om att det brinner i knutarna med visumen. Alla amerikanska ämbetsverk, vare sig det handlar om att få ett pass till Majlis eller ambassaden här i Helsingfors, har nämligen varit extremt trevliga och hjälpsamma och så fort jag försynt hörde av mig och sa att jag gärna skulle ha passen asap åkte de iväg med posten. Om några timmar blir det klart om det var för sent eller om vi hinner. Ja,ja håll tummarna! Jag hör av mig när jag vet.

Nyårslöften, vi gör det!
Ständigt dessa farväl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply