Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Ett ego större än Zlatans

25 januari 2017

Karin  förklarar varför Björn Ranelid är hiphop, vi talar om HUR bra Söndagsintervjun egentligen är, om de ”Polyglotta älskarna”, om att jag ska bli elakare, om saknaden efter Ferrante, om Youtube-fenomenet Therese Lindgren och hennes bok och att luras på sociala medier och om ”Mamma är bara lite trött”.

Det här avsnittet är vi sponsorlösa, men om ni vill gillar det ni hör och vill stöda oss på nåt sätt blir vi jätteglada och tacksamma om ni går in på Itunes och prenumererar, ger oss en recension och/eller delar vår podd på sociala medier. STORT TACK och puss!

Journalistiken ska vara besvärlig och obekväm
Vad jag lyssnar på

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Annika 1 februari 2017 at 15:03

  Du har kanske redan läste detta, men jag tyckte det gav lite perspektiv på Ranelid.
  http://www.vi-tidningen.se/parhastar/

  • Reply Peppe Öhman 1 februari 2017 at 16:05

   Har ej läst! Tack för länk, uppskattar! KRAM

  Leave a Reply