Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Ni, alltså.

26 januari 2017

Hörni TACK för alla bra kommentarer ni skriver på den här bloggen! Fy fasiken så bra och tankeväckande och smarta ni är. Senast den där om att äta djur. Och det är så roligt att ni fortfarande kommenterar trots att er tid nuförtiden också fyllas av Instagram, Snapchat, poddar och whatnot (ej en app). Tack också för era tips! Lyssnade på både A1 och OnBeing igår (körde mycket bil, ska återkomma till det). Ja, det var allt för den här gången. XOXO.

Gårdagens skräckupplevelse
Äta djur

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Frida 26 januari 2017 at 11:16

  Det är roligt att kommentera här, smart blogg, smarta läsare. Sen att du tar dig tiden att svara på kommentarerna gör ju hela skillnaden. Ofta tänker jag att jag vill kommentera i olika bloggar men eftersom det är ovanligt med svar så vet jag knappt om mottagaren läser det jag skriver och ja, utebliven dialog är detsamma som uteblivet intresse i längden. Så du vet, din blogg är på topp 3!

  • Reply Peppe Öhman 26 januari 2017 at 15:57

   Gläder mig mycket över att du tycker så. Finns ironiskt nog en risk att alla inte får ett svar under inlägget om kött. Är för trött i huvudet. kram

 • Reply Raipé 26 januari 2017 at 15:03

  Check out Memphis Meats (www.memphismeats.com). Så kanske man i framtiden kan äta kakan o ha den kvar (fan vilket lame uttryck…). Inte ännu i butikerna men jag tror att detta kan vara framtidens sätt att äta kött.

  • Reply Peppe Öhman 26 januari 2017 at 15:59

   Jag ÄLSKAR detta! Längtar! Och vill skriva en juttu om dem.

   • Reply Raipé 26 januari 2017 at 16:06

    Joo, det skulle vara intressant o veta hur nära butikshyllan dom är. Och hur mycket lobby pengar kött industrin kommer att köra emot dem, finns det risk att produkten inte blir godkännd av FDA pga av detta osv osv. Detta är def en framtidsbild var även jag kan äta kött.

 • Reply Emmi 27 januari 2017 at 12:37

  Härligt. Ser fram emot att höra dina reflektioner!

 • Leave a Reply