baby Böcker

Hormoner och hemorrojder

6 februari 2017

Hörni tack för att ni skrev fyra (eller i vissa fall fem) saker ni är bra på. Läste och blev glad! I förra inlägget glömde jag att tipsa om The Good Place. Platsen dit man kommer efter döden, OM man varit god. Annars åker man till The Bad Place. Såg precis finalen och gillade som fasiken.

Ett tips till: Några gånger varje månad är det någon som mailar mig och frågar hur hen kan få tag på min första bok Livet & barnet, Om att överleva som någons mamma. Den är tyvärr slutsåld i fysisk version och förlaget vägrar att trycka upp fler. En liten tröst är att den finns som e-bok för ynka 9 euro. Här kommer nu ett kompensationstips, ber om ursäkt för lång och skrytig inledning: ”Det är inte du, det är dom. En peppbok för föräldrar av Sofia Falk och Therese Krupa Syllner som också skriver bloggen Hormoner och hemorrojder. Boken är pedagogisk, fruktansvärt rolig och en tröst när amningen inte funkar, eller när folk frågar om man är gravid tre månader EFTER att man fött barn, när det är dags att släppa loss sin inre prepper eller när andrabarnschocken sätter in. En prefekt present till en gravid kvinna.

Skrytmånsar och jantelagen
Den korrekta raden

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Cecilia 7 februari 2017 at 00:15

  Tipsa ditt förlag om att göra boken tillgänglig som print on demand!

  • Reply Peppe Öhman 9 februari 2017 at 07:45

   Kan man! Ska genast tipsa. Hjärta hjärta!

 • Reply Emilia 17 februari 2017 at 13:49

  Sträckläste precis Livet & Barnet igår. Älskade den! Otroligt välskriven och viktig. Kommer att rekommendera till alla vänner som blir gravida.

  • Reply Peppe Öhman 17 februari 2017 at 14:53

   Nää, är det sant? Tack snälla! Blev mycket mycket glad! Hjärta och puss!

 • Reply Magdalena 26 mars 2017 at 14:13

  Jag lånade den på bibliotek, läste på vår bröllopsresa och skrattade en del mm!
  Den boken har iaft hjälpt mig lite under graviditeten och efteråt 🙂
  Var bara trist att inte kunna köpa att ha i hyllan o läsa på nytt!

  • Reply Peppe Öhman 26 mars 2017 at 14:49

   Håller med om att de är mycket tröstande och roliga.

  Leave a Reply