Podcast

Gå förbi kön

7 februari 2017

I veckans avsnitt av Magnus och Peppes podcast tar vi upp lyssnarfråga om vi/media inte är lite för svartvita i vår bedömning av Trump. Obama, Merkel och Trudeau var inte heller felfria.  Vi pratar också om när vi fick gå förbi kön, om protester mot Milo Yiannopoulospå Berkeley , om Sanna Ukkolas yrkesroll, krönika och partner, får journalister gå i demonstrationståg?

Ett stort tack till er som betalar för innehåll! Den här podcasten kostar 86 cent per avsnitt och nu för tiden går det dessutom att prenumerera. Klicka på ikonen i högerbalken. Vill ni avsäga er prenumerationen är det bara att maila oss. NO QUESTIONS ASKED. Är du fattig som en kyrkråtta kan du betala genom att ge oss stjärnor och en recension på Itunes. TACK! Fortsätt gärna komma med frågor och kommentarer. Hjärta hjärta.

 

Fantastier ur pojkrummet
Är vi för självklara?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linnéa 8 februari 2017 at 14:26

    SÅ himla bra avsnitt!! Ni är bäst <3

    • Reply Peppe Öhman 8 februari 2017 at 21:07

      DU är BÄST! KRAM <3

    Leave a Reply