Podcast

Gay och höger

21 februari 2017

Eftersom den här bloggen är halvstor brukar det då och då ramla in troll här. De följer vanligtvis samma protokoll, särskriver, felstavar, förklarar hur smarta de själva är och hur dålig jag är. Eftersom jag bloggat i nästan tolv år tycker jag att det är mest tröttsamt och korkat. Bryr mig inte så mycket. Men när trollen börjar snacka skit om folk som kommenterar här, nu senast ensamstående mammor, ryker de rakt ner i skäpposten. Vill ej ha bajs i kommentarsfältet. Hej då!

Jaja, men nu över till något helt annat. Maggie och jag spelade in veckans podd imorse. Vi talar om Milo Yiannopoulos och yttrandefrihet, om Clara Henrys feministiska show på Melodifestivalen, om likheter och skillnader mellan den sittande presidenten och Slobodan Milošević och Hugo Chavez, om golf och såklart mycket mer. Tycker själv att det blev riktigt bra.

Som vanligt vill jag rikta ett stort tack till er som betalat för podden och ni som inte har råd som delat, recenserat och tipsat. Kram!

 

 

Vem är denna man?
Vidrigt, men vackert

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply