Jobb Resa

Jag ÄR mina föräldrar

24 februari 2017

Hej från hotellet i San Francisco! På vägen hit slog det mig att jag blivit mina föräldrar. Utan någon som helst kontroll hojtade jag från framsätet i bilen att Vidar skulle titta ut på ”de vackra landskapen”, ”korna”, ”fåren”, ”snö”, ”inte snö” och så vidare i oändlighet. Hej mamma! Hej pappa! Jag är ni nu.

Men innan vi åkte hade vi det ganska mysigt på hotellrummet. Efter att jag hade jobbat färdigt hängde vi bara. Spelade lite spel, badade i poolen och gjorde sedan genidraget: beställde in frukost till rummet. Well, played familjen Öhman! Om jag får säga det själv (men det får man väl inte längre i det här landet).

Jag läste nånstans att man måste ha helt lediga dagar då man låter hjärnan vila och processa allt den tagit in. Det låter antagligen som en självklarhet för de flesta av er, men för mig var det en liten aha-upplevelse. Att inte vara så effektiv hela tiden. Ska vara ledig minst en dag i veckan från och med nu.

 


Jaja, nu ska jag förbereda morgondagens jobb och imorgon får San Francisco banne mig visa sitt bästa jag.

Vad är grejen med San Francisco?
Från palmer till snöstorm

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bea 25 februari 2017 at 06:43

  Alltså Majlis kinder! <3

  • Reply Peppe Öhman 25 februari 2017 at 17:51

   Gosinbjudande!

 • Reply Hanna 25 februari 2017 at 12:40

  MAJLIS!!!!!!! Jag dör.

  Är väl inte precis ensam om att vilja att ni ska skaffa minst tre barn till för jävul vad gulligt det är när barn är så lika varandra.

  • Reply Peppe Öhman 25 februari 2017 at 17:51

   Haha! Tack, men nu för det verkligen räcka med personer som kommer ut ur min vagina.

  Leave a Reply