Okategoriserade

Morgon i SF, kväll i LA

26 februari 2017

Jag har nu börjat på ett blogginlägg fem gånger, men det har liksom aldrig blivit mer än lösryckta tankar och uppräkning av vad jag gjort. Men detta är min blogg så vi kör på det: Vi började dagen med att filma en snutt för ett reportage jag gör. Nu fr iden måste man ju som tidningsjournalist också måste fota, filma, klippa och regissera och jag börjar vara precis så bra på det att jag inser hur dålig jag är. Ni vet den där magiska gränsen när man tar ett steg in i en ny bransch/sportgren/konstform lär sig lite och fattar hur bra folk inom det skrået verkligen är?

Sen var vi tvungna att burna ner till Los Angeles för Maggan skulle göra en kort Oscargrej live för Nyhetsmorgon. Den lilla resan tog bara sex timmar och om man skulle dela ut Oscars för lugna och tålmodiga barn skulle Vidar och Majlis få varsin.

Själv var jag latent sur för att det varit så lång väntetid på alla frukostställen vi försökte ta oss in till i SF. Det hela slutade med att vi tog en kaffe och nåt slags söt croissant to go. En förlorad frukost får man aldrig igen, tänkte jag bittert och drömde mig bort till gårdagens ägg- och avokadomacka.

Tv-serier jag kollar på just nu
Från palmer till snöstorm

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fager Dam 27 februari 2017 at 04:08

  Jag skulle testa att ta street style-bilder när jag var i Milano förra veckan och… herregud så jag var sämst. Men var oerhört lärorikt att liksom se hur andra gör och liksom fatta vad det egentligen handlar om.

  • Reply Peppe Öhman 27 februari 2017 at 20:38

   Haha, Jag VET! Så otroligt svårt med street style. Herregud vilka proffs som fixar det.

 • Reply hanna 27 februari 2017 at 11:52

  Vill bara hålla för ögon och öron när någon tycker ”men vi gör väl nån liten film här”. Aaaargh. Webben sväljer rätt mycket konstigheter nu (nu vill jag inte förringa din insats alls, men där jag jobbar är det skämskudde mest hela tiden), men kanske man ändå ska vara glad så länge det får vara lite amatörmässigt? (typ ”liten film om hur man gör 5 saker av en petflaska” till nån gratis plinkig musik från youtube) Det är på sitt sätt lite charmigt, men som sagt RESPEKT till alla som kan hantverket.

  (hur bra det sen är att alla ska göra allt och att det inte gör så mycket om det är lite amatörmässigt är såklart en helt annan diskussion som jag ska hålla mig från/mvh en som befinner sig mitt i nedskärningscirkusen)

  • Reply Peppe Öhman 27 februari 2017 at 20:38

   Usch för nedskärningscirkusen. Fy vad det tär på en. Gällande att göra sånt man inte kan försöker jag se det (mellan skämskuddarna) som en ynnest att få och vilja lära mig nya saker ännu i denna mogna ålder.

  Leave a Reply