Podcast

Vem är denna man?

28 februari 2017

Magnus förklarar hur Filip Hammar såg ut när han insåg att huvudpersonen i segmentet han just skojade om står framför honom. Vi diskuterar Alexander Bards profetia om mediernas död och kuratorerna överlevnad. Vi talar om Oscars och vår kompis som vann en för La La Land och om grupptryck. Mycket skratt och god stämning.

Den manipulerande babyn
Gay och höger

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply S 1 mars 2017 at 00:05

  Magnus, var int ett päron! Dendär fjantiga träd-” kurkknings”-bilden är tidningsgubbars favoritpose för kvinnor! Så löjligt- det går äckelrysningar i mig!
  Tack för podden 🙂

  • Reply Peppe Öhman 1 mars 2017 at 14:05

   Tack för detta! Känner en sån frustration över tidningsfotografgubbarnas lättja.

 • Reply Liljan 3 mars 2017 at 03:29

  Aaah, det kliar i kroppen på hur irriterad jag blir på Magnus o hans ignorans! KOM IGEN! Peppe, du har så rätt: hur en poträtteras på bild är extremt viktigt – och idag väldigt olika beroende på vad som finns mellan benen.

 • Leave a Reply