Okategoriserade

Tv-serier jag kollar på just nu

1 mars 2017

Ligger i sängen och äter vattenmelon (med lite salt) medan jag kollar på ”Big little lies”. Två avsnitt in verkar den mycket lovande med en massa kända skådespelare som Shailene Woodley, Nicole Kidman, Reese Witherspoon (hennes barn är bästis med Viddes bästis lillasyster. Det räknas knappast som namedropping eftersom det finns minst fem personer mellan oss men ville tydligen påpeka det ändå), Alexander Skarsgård, Laura Dern och Adam Scott. Unnar mig detta slöande eftersom jag skickade i ett stort reportage igår och ska ta itu med ett lika stort imorrn.

Men på tal om tv-serier. Förutom ”Big little lies”, som verkar riktigt bra, tycker jag att ni ska kolla på ”The Good Fight” som är en spinoff till briljanta ”The Good Wife”, ”The Imposters” som handlar om en klassisk sol- och vårare, och såklart ”Girls” som verkar ha en riktigt bra sista säsong. Nu ska jag ge ”Crashing” en chans. Ingen kollar på så mycket tv-serier som jag. Hej då!

En av mina hjärtefrågor: Föräldraledigheten
Morgon i SF, kväll i LA

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sonja D 7 mars 2017 at 09:38

  ”Ingen kollar på så många tv-serier som jag.” Haha, vi kan bilda klubb! Jag ser också på Big Little lies och Girls och några till… så störande med bara ett avsnitt i veckan! Hade glömt hur det vara att vänta på avsnitt då man vant sig vid att se en hel säsong på en helg typ.

  • Reply Peppe Öhman 7 mars 2017 at 09:43

   I KNOW! Så frustrerande att vara tvungen att vänta i sju dagar. Men gillar att du är en likadan tv-knarkare som jag.

 • Reply Sonja 8 mars 2017 at 11:31

  Jag har också sett Magnus i en serie; han har huvudrollen i Mr Selfridge (Netflix) ;). Jag tycker det liknar sååå mycket!

  • Reply Peppe Öhman 8 mars 2017 at 13:15

   Haha! Det är ju Jeremy Piven! Ska hälsa Magnus, ej första gången han hör detta.

  Leave a Reply