Personligt

Det perfekta födelsedagsfirandet

18 mars 2017

Åh vilken fin dag! Vi firade Vidars födelsedag traditionsenligt i Palisades park utanför vårt hem. Är väldigt tacksam över att kunna göra det så här enkelt. Köpa ballonger, en tårta, lite chips, en gigantisk termos kaffe från Starbucks, en låda skumpa och läsk till ungarna. Sedan parkhäng i några timmar. Inga clowner, minihästar, trollkarlar eller andra aktiviteter. Bara lek för barnen och umgänge för vuxna. Och att vi bjuder också folk utan barn som vi gillar.

Det är för övrigt Maggan som tagit alla bilder.

Efteråt drog några av oss till en restaurang och åt lobsterrolls, Vidar förlängde dagen med en playdate med sin bästis. Jag kände en så stor kärlek gentemot våra vänner och det som amerikanerna skulle kalla the community.

Fredag enligt beprövat koncept
Idioten

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Cruella 19 mars 2017 at 23:52

  Rena Södermalm på 90-talet. Grattis Vidar!

 • Reply Annika 23 mars 2017 at 02:26

  Grattis Vidar! Vilka fantastiskt fina bilder! Älskar park-hängs-födelsedagar. Det hade vi alltid för Gael när han fyllde år i Bogotá (knytispicknick med vänner i parken) men det är lite svårare i Umeå i februari…

  • Reply Peppe Öhman 23 mars 2017 at 10:02

   Tack för gratulationerna! Och jag visst är man #blessed när man kan fira i parker.

  Leave a Reply