Los Angeles Samarbete

Hermosa beach och snygga väskor

8 april 2017

I går kom jag hem från Palm Springs, hängde med barnen (fortfarande väldigt konstigt att ha barn i plural) medan Maggan var ute på ett uppdrag med Anitha. När han kom hem igen bytte vi några ord och sen drog jag ut på middag. Den här lördagen har därför hela dagen vigts åt familjen. Vi sov länge, sen sprang jag en sväng, tillsammans gick vi upp och köpte kaffe, tog en promenad och gjorde sedan det jag ÄLSKAR med Los Angeles. Nämligen upptäckte en ny del av staden. Den här gången var destinationen Hermosa Beach som ligger lite söder om L.A. Mycket pittoreskt, vackert och gulligt. Och liksom precis som Santa Monica, men lite mer avslappnat, mångfaldigt och down to earth om ni fattar vad jag menar.

Förresten, om ni tycker att den blå tygväskan är extra snygg kan jag berätta att jag fick den av det fransk/finländska märket PERL B som mellan början av april och slutet av maj har en pop up-affär i mina gamla hoods i Rödbergen Helsingfors. Om man ska vara exakt ligger butiken i LUMIs utrymmen på Båtsmansgatan 14. Gå dit och kolla. PERL B:s produkter görs för hand i Marseille och är designade av finländska Riia Bernard Paulin. Väskorna finns i alla storlekar och är av linne och läder av ren. Äh, kolla själva på webbsidan, de är faktiskt jättefina.

 

Vi lunchade på ett ställe som under sin happy hour sålde ostron för en dollar styck och passade på att introducera denna kulinariska upplevelse för Vidar. Först var ungen lite skeptisk, men till vår stora förvåning gillade han de slemmiga jävlarna och vi var tvungna att beställa in ett extra fat. Där ser man.

Friday Night Lights
En halvtimme med en total främling

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Westend Mum 9 april 2017 at 00:05

  Wow what an happy hour if the oysters were dollar each! I would like to have that kind of happy hour here too 😉
  http://westendmum.fi

  • Reply Peppe Öhman 9 april 2017 at 21:32

   I know! And you SHOULD visit this happy hour 🙂

 • Reply Marie 9 april 2017 at 09:00

  Åh, Hermosa Beach! Bodde två nätter där efter en jobbresa till Redondo Beach. Gilladw Gillade det mycket. Familjärt och småskaligt och min Airbnb hade en fantastisk takterrass med utsikt över havet

  • Reply Peppe Öhman 9 april 2017 at 21:31

   Jag gillade det också jättemycket! Tänk att vi bott här i många år utan att besöka den här fina platsen.

  Leave a Reply