Podcast

Ett litet liv

9 april 2017

I veckans podcast tar Jihde och Öhman sig äntligen an Hanya Yanagiharas ”Ett litet liv”. De två första kapitlen analyseras och leder diskussionen in på våldet i tv-serien ”Big Little Lies” som ju urpsrungligen är en roman av Liane Moriarty. Det sexuella våldet tar oss till Märta Tikkanens äktenskap och till slut blir det Hedi Frieds ”Frågor jag fått om förintelsen”. Ja och såklart mycket mer.

Om ni tycker om det ni hör blir vi innerligt glada om ni följer oss på Soundcloud och Itunes och tipsar en vän som inte hatar böcker.

Smal och snygg
Basaren i Marrakech

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johanna 11 april 2017 at 12:08

    Bra snackat om Tikkanens! Jag har funderat ofta och länge på hur Märta pallade det där äktenskapet utan att bli helt trasig. Eller, hon verkar ju åtminstone vara en av de vettigaste och mest sammansatta människor som finns. Gissar att det ändå i hennes generation fortfarande var så sorgligt vanligt med kvinnomisshandel och ”passion”, att en man som slog men som hon ändå kunde ha ett pågående intellektuellt samtal med vann över alla andra som ”bara” slog?

    • Reply Peppe Öhman 11 april 2017 at 12:47

      Precis så tror jag också.

    Leave a Reply