Podcast

Smal och snygg

12 april 2017

Vi spelade in podden och diskuterade skillnaden mellan terrorism och vansinneshandlingar, om Sean Spicer, om att vara smal och snygg enligt normen och försäkra folk om att de inte behöver vara smala och snygga, om Pepsis makalöst misslyckade kampanj och såklart om mycket mer. Bra avsnitt, om jag får säga det själv (men det får man väl inte längre säga osv)

Ölandssånger
Ett litet liv

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Catharina 13 april 2017 at 11:26

  Alltså, jag tänkte också tidigt på vansinnesfärden genom Gamla Stan men har inte hört/sett någon förrän nu som dragit den parallellen! Så ”nöjd” med att ni tog upp det. Nu verkar det ju som att IS uppmuntrar till just den här sortens attacker o h tillhandahåller instruktioner. Sen kan de sola sig i glansen (förlåt för osmakligt uttryck) av ensamma galningars idioti utan att behöva göra nånting alls!

  Har inte hunnit lyssna mer än typ 5 min för sen kom barnen rusande. Längtar tills det blir lite tid över igen…

  • Reply Peppe Öhman 13 april 2017 at 15:10

   Great minds och så vidare. Fattar dock inte att det var för så länge sen. Känns som typ två år sedan.

  Leave a Reply