Podcast

Sälja salva

19 april 2017

I veckans Magnus och Peppes podcast talade vi om den där Lumene-reklamen jag länkade till för några inlägg sedan. En vit kvinna som går omkring och är lite vackrare och ”naturligare” än mörkare kvinnor. Vi diskuterar också ”nyhetskanalen” Infowars och om vilken roll Alex Jones spelar där, det blir också en diskussion kring pedofilkultur och såklart mycket mer.

Tack alla ni som betalar för innehåll! Ni blir allt fler och vi är så innerligt glada och tacksamma för att ni bevisar att ni tror på att journalister och kulturutövare (och alla andra som jobbar) ska få betalt. Avsnitten kostar 86 cent styck och vill man, och det vill man såklart, kan man också prenumerera för drygt två euro i månaden.

En person som heter Kim
Ohövliga grannar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply