Okategoriserade

En snabbvisit till Palm Springs

6 maj 2017

Efter att allt jobb var gjort hoppade Hanna, Cissan och Johanna (som också hon var på besök från Stockholm) in i Teslan och körde österut. Två timmar och tjugo grader varmare befann vi oss i Palm Springs. Vi hade bokat ett rum med två dubbelsängar på Avalon Hotel. Hotellet var litet, mysigt och hade en väldigt varm pool.

 

Sen gjorde vi inte så mycket mer än hängde vid och i poolen, drack ett glas sauvignon blanc och pratade. Jag hade glömt min bok (Philip Teirs ”Så upphör världen”) hemma och kände mig lite tom utan den. När blev jag en person som inte packade med sig böcker?

Vi fick anstränga oss lite för att få bord på en restaurang på kvällen och landade till slut på ett steak house grundat 1945 (det är i amerikanska mått mätt medeltida). Vi beställde in åtta för- och sidorätter och smaskade sedan på squashblommor, ärter, gröna bönor, brysselkål och en massa annat gott. Efteråt vandrade vi vidare i den varma Palm Spingsnatten (mins 25 grader, men antagligen 30) till Ace Hotel där vi lyssnade på ett live band (funderade på vem i bandet vi skulle hångla med om vi var drygt 20), drack drinkar och spelade pingis. Finns ej bildmaterial. Men det som det finns bilder på är när vi följande dag kollade in konstverket Mirage precis utanför Palm Springs. Ett hus uppe på berget, helt byggt i speglar.


När jag kom hem till min underbara familj var Magnus trött på grund av barn och jag på grund av Ace Hotel. Men vi hann umgås en liten stund innan Maggan skulle dra iväg och träffa några kompisar. Tänker lägga mig senast nio och ser extremt mycket fram emot det. När jag tänker på hur skönt det ska bli är jag nästan lite avundsjuk på mig själv.

Women in prison
Jobba för mer än pengar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply