Podcast

Judas och Så här upphör världen

15 maj 2017

 

I veckans avsnitt diskuterar vi Amos Oz ”Judas”, om hur modigt boken inleds och om hur ett riktigt snyggt hantverk ser ut. Ducka debutanter så här skriver en person med lång erfarenhet. Det blir lite Israel-Palestina och så blir vi så ivriga att vi bestämmer oss för att prata vidare om boken nästa vecka ifall någon av er vill hänga på.


Jag har också läst Philip Teirs ”Så här upphör världen” om ett gift snart medelålders par som tillbringar en sommar uppe i Österbotten med sina barn och granne med en rörelse som vet att jordens undergång är nära och att det inte finns något vi kan göra åt saken. Och eftersom Tjänarinnans berättelse redigerades bort i det förra avsnittet dyker den upp här istället. Och så fortsätter tävlingen kring årets bok och såklart MYCKET MER. I samarbete med Adlibris.

Mansförkylning
Det neoliberala kapitalistsvinet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply