Podcast

Två glas vin

24 maj 2017

Magnus och jag spelade in podden imorse (jag spelade också i Mellan raderna med Jihde, men eftersom den i motsats till Maggans och min podd måste klippas tar det en stund innan den kommer upp). Vi talade om att dricka vin medan man är gravid och ammar, om dokumentären Keepers och om man kan kalla dokumentärer journalistisk (jag säger nej) och om den här artikeln om filippinska städerskor. Bra ämne och intressanr reportage. I podden har jag svårt att sätta fingret på exakt vad det är som skaver, men när jag körde upp till stallet senare samma dag slog detta mig: Representation! Städerskan och mamman Rose, som texten långt handlade om, borde ha blivit intervjuad ordentligt. Hon är trots allt caset. Ska tala mer om detta i nästa podd.

Goda råd från miljonärsdöttrar
Mansförkylning

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply