Podcast

Storkukslugnet

1 juni 2017

Veckans podd handlar om hur män styrker sitt självförtroende i sällskap av andra mera framgångsrika män. Om Karthy Griffins ”skämt”, om hur min bubbla spricker, om amerikanernas identifiering med det universitet de gått på och så handlar det om hur fruktansvärt bra vi själva tror att vi är.

Vill också passa på att tack för att ni är så jäkla smarta! Som Linnéa som skrev och berättade om hur den våldsamma vänstern ser ut och problemet med Jonas Gardells text om att ”mötas på mitten” som vi diskuterade förra veckan. Tack också alla ni som betalar för podden! Ynka 86 cent kostar det per avsnitt. PayPal-symbol i högerbalken. Och har ni inte råd kan ni prenumerera på oss på Soundcloud, ge oss en recension på Itunes och sprida ordet. TACK!

Hängpung i solnedgång
Föraktet mot de intellektuella

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply