Podcast

Hängpung i solnedgång

3 juni 2017

När vi började spela in Mellan raderna-podden kände Karin och jag knappt varandra. Vi hade träffats på Cissans födelsedag och nån enstaka gång till. Det har varit fruktansvärt roligt att lära känna henne genom podden och de böcker vi läst.

I veckans avsnitt pratar vi om Tove Janssons noveller och illustrationer i ”Bulevarden” , Isabelle Ståhls ”Just nu är jag här”, Maria Svelands ”Bitterfittan 2”, ensamhet i barnböcker, bra och mindre bra författarnamn, Johan Hakelius gubbförsvar, mannen i kvinnolitteraturen, viljan att bli sedd och bekräftad, Kbt och psykologiska verktyg, hängpungar mot horisonten och mycket mer i detta SPÄCKADE avsnitt.

Och ett stort tack alla ni som skickar in frågor och som följer oss på Instagram, Facebook, Twitter och såklart Soundcloud. Det gör oss väldigt, väldigt glada.

Denna vecka i samarbete med förlaget Förlaget.

No women allowed
Storkukslugnet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply