Podcast

No women allowed

8 juni 2017

I den senaste Augustpodden tipsar gulliga Sandra Beijer om Karins och min läspodd Mellan raderna. Blev mycket glad!

Igår spelade Magnus och jag också in veckans Magnus och Peppes podcast. Är mycket nöjd med den. Magnus har nämligen gått på väldigt exklusiv föreläsning om framtiden och berättar om tre riktigt stora förändringar som kommer att ske inom de närmaste tre åren. Vi pratar om hur relevanta presidentens tweets är, om en möten som exkluderar kvinnor (Magnus gick på två stycken samma lördag) och så håller Maggan en rant om hur homosexuella män inte bryr sig om andra än sig själva. Ja och mycket mer såklart.

Podden kostar ynka 86 cent (PayPal i högerbalken) och har ni ej råd får ni gärna prenumerera på oss på Soundcloud, sprida podden i era sociala medier och ge oss en recension på itunes. TACK alla ni som redan gör detta! Fint att ni visar att folk visst vill betala för innehål.

... och blod
Hängpung i solnedgång

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jenn - forever abroad 8 juni 2017 at 10:46

  Jag har en fråga då jag jag är nyfiken på en grej när det kommer till poddar.. Hur ser du på statistik och poddar? Känns det okej för dig att dela med dig av lyssnartal och följare eller är det något man hellre håller för sig själv? Jag är nämligen av uppfattningen att det är väldigt mycket hysch-hysch om just siffrorna runt poddar.

  Undrar också om statistiken går uppåt eller om det är mer ett jämnt antal lyssnare för er? Och ser ni någon skillnad sedan ni börjat pusha för möjligheten för folk att betala?

  Och ber om ursäkt ifall det är okänsligt att fråga, då behöver du inte svara 😉

  • Reply Peppe Öhman 9 juni 2017 at 15:05

   Jag har faktiskt ganska dålig koll på Magnus och Peppes podcast, men ska fråga Maggan och återkomma. Mellan raderna drar ca 10 000 lyssningar i månaden, två tredjedelar från Sverige, näst mest från Finland och sen resten av världen. Gläder mig mycket åt att folk verkligen betalar, men har tyvärr ganska dålig koll på hur många som gör det.

   • Reply Jenn - forever abroad 10 juni 2017 at 11:35

    Tack för svar <3 Och intressant fundering från Malin här nedan också – jag skulle nog säga att det är mer ok att fråga läsar/lyssnar-antal än lön, eller vad säger du? 😉 (Jag har iofs slängt ur mig frågan "vad tjänar du" i tid och otid så jag är kanske inte bäst person att svara på detta…)

 • Reply Malin 9 juni 2017 at 04:31

  Haha jag har så många gånger undrat om man ”får” fråga hur många läsare en blogg har eller om det är som att fråga vad nån har för lön.. jag är också nyfiken på hur stor andel av era lyssnare som betalar för podden.

  • Reply Peppe Öhman 10 juni 2017 at 14:47

   Bra fråga! Jag vet som sagt inte riktigt, ska fråga Magnus. men skulle tippa på färre än en tredjedel som betalar. Prenumererar på Ann Friedmans nyhetsbrev som man också kan betala för och trots att det kostar mindre än 10 i året är det bara 10 procent av alla som betalar. Vi får med andra ord inte in några stora summor, men gillar tanken på att folk ska bekosta det de konsumerar med att betala direkt istället för med reklam.

 • Reply Sunni 13 juni 2017 at 02:59

  Det dar med gay men fick mig att associera till avsnittet The Portland Trip fran the West Wing. Lite old school. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 13 juni 2017 at 09:22

   Håller på att se om hela The West Wing från början, minns inte The Portland Trip men ser nu fram emot den.

  Leave a Reply