Okategoriserade

Hästtjejer är provocerande och andra texter

11 juni 2017

TACK för att ni svarade på frågan om ni är intresserade av länkar på andra språk än just svenska! Som fortsättning på det inlägget kommer här några lästips:

Familjen splittrad
Vilka språk konsumerar ni?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Maria 11 juni 2017 at 23:46

  Tack för att du delade de här artiklarna! Hade inte hittat dem annars. Jag inser att jag läser alldeles för lite nu för tiden. Läser ju böcker, eller lyssnar. Men inga tidningar. Jag skäms lite men så är det. Din blogg hjälper mig att hålla mig uppdaterad. Så ska en bra blogg vara.

  • Reply Peppe Öhman 12 juni 2017 at 09:15

   Vad roligt att du uppskattar det! Gör mig glad.

 • Reply Marina 12 juni 2017 at 06:05

  Gillade GP artikeln, men viktigt att komma ihåg att förflyttning av pension som ekonomen tipsar om inte är möjligt i Finland, men nog i Sverige. I Finland har man inte velat göra det lätt folk par att jämna ut de ekonomiska skillnaderna vid familjeledigheter.

  • Reply Peppe Öhman 12 juni 2017 at 09:13

   Tack för förtydligandet! Visste ej detta om Finland.

 • Reply Magdalena 12 juni 2017 at 13:01

  Tack för tipsen,
  tänkte på det där om n-ordet.
  Liknande artikel (dock massa annonser i den) som tar upp liknande problematik men för teckenspråk. ( I detta fall var det ASL American Sign Language). Dvs att folk låtsas teckna eller liknande när det egentligen är bara gester. Detta fall var det Oscar vinnande skådespelare.

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4548246/Nyle-DiMarco-slams-Jamie-Foxx-mocking-sign-language.html

  • Reply Peppe Öhman 12 juni 2017 at 13:44

   TACK för länk! Uppskattar mycket.

 • Reply Filippa 13 juni 2017 at 02:10

  Nu är väl iofs inte just amerikanska ungdomar antagna till Harvard ett exemplariskt tvärsnitt av ungdomen av idag. Är 38 men hänger rätt mkt med folk från 20 och uppåt och de (särskilt männen i yngre 20-årsåldern) ger mig sånt hopp om framtiden! Smarta, okomplicerade, JÄMSTÄLLDA och roliga.

  • Reply Peppe Öhman 13 juni 2017 at 09:21

   Så fint att höra detta! Jag VILL tro på den nya generationen.

 • Reply B-M 15 juni 2017 at 00:43

  Tack för tips! Måste ju kolla artikeln om hästar men egentligen, varför håller kvinnor på med hästar? För att det är KUUUUL! Varför måste det analyseras? Analyserar nån varför mina söner sparkar fotboll? Det tas ju som en naturlig sak. Just saying. Har hästar och har för länge sedan (är 50 minus ;)) växt ifrån det skedet att jag måste förklara varför jag lägger alla mina pengar och min tid på dom…..

  • Reply Peppe Öhman 15 juni 2017 at 11:22

   Jag tyckte den var så bra. Kände igen mig att som tonåring dra mig från att säga att jag red just pga av sexuella vitsar. Lite avis på dig som har hästar, men också väldigt glad för din skull.

  Leave a Reply