Okategoriserade

Familjen splittrad

14 juni 2017

Hej från en nyanländ och jetlaggad kvinnai Stockholm. Jag kan inte påstå att LAX-ARN gick som planerat. När vi skulle checka in visade det sig att Maggans pass gått ut dagen innan. Detta ledde till en viss kritik gällande slarv från min sida. Ångest från Magnus håll. Ett samtal till Finlands konsulat, köp av ny flygbiljett (suck) och en splittrad familj. Majlis och Maggan stannade i L.A. medan Vidar och jag flyg till Stockholm. Gillar inte att ha en kontinent och en Atlant mellan oss, men nu gick det såhär. Imorgon kväll är vi återförenade igen. Ja och så tappade såklart flygbolaget bort mitt bagage, men det hade jag räknat med. I motsats till Magnus överraskning, alltså.

Bild från i måndags då vi ännu var lyckligt ovetande om separationen.

"Köp nåt fint, Peppe"
Hästtjejer är provocerande och andra texter

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Maria 14 juni 2017 at 13:08

  Så jobbigt, lider med dig. Men välkommen till Stockholm. Finaste dagen idag.

  Kommer du att ha något prat eller liknande i sommar? Vore ju så kul att lyssna live på din
  klokskap. 😊

  • Reply Peppe Öhman 14 juni 2017 at 21:57

   Tack snälla! Och tyvärr tror jag inte jag kommer att göra nåt uppträdande (förutom på Crimetime Gotland i augusti). KRAM 🙂

 • Reply Etta 14 juni 2017 at 13:38

  Välkomna! Hittade du annars stall åt dig där du får rida utan medlemsskap?

  • Reply Peppe Öhman 14 juni 2017 at 21:56

   Tack och tyvärr har jag ännu inte löst hästproblemet 🙁

   • Reply Etta 16 juni 2017 at 12:12

    Vill du att jag kollar upp här på Värmdö? Eller är det för långt ut? 30km från centrum.
    Värmdö ridklubb

 • Reply Lina 14 juni 2017 at 14:45

  Vad nedrigt (var kom det adjektivet ifrån, typ Astrid Lindgren?) att behöva skiljas åt så där. Tur ändå att ni fick en snabb familjeåterförening!

  • Reply Peppe Öhman 14 juni 2017 at 21:56

   Tack för omtanken! Nedrigt är ett fint ord, ska själv också börja använda mig av det.

 • Reply Wilhelmina 14 juni 2017 at 23:19

  Minns inte nu var i Stockholm ni bor? Östermalm? Om ja, så kolla häståkeriet. Jag vet att man kan ta enstaka lektioner och också kan göra turritter ut på hela Djurgården, otroligt fint.

  • Reply Peppe Öhman 15 juni 2017 at 11:18

   TACK! Det ska jag verkligen göra (och du minns såklart helt rätt).

 • Reply Jessica 15 juni 2017 at 00:38

  Å vad jobbigt!
  En fråga som jag tänkt ställa ett tag är om det känns konstigt att ha en blogg som gör att okända personer vet så mycket om dig? Jag var nära att kommentera ”hör av dig om ni kommer till Åland” men i samma sekund insåg jag att du ju inte har en aning om vem jag är 🙂

  • Reply Peppe Öhman 15 juni 2017 at 11:20

   Haha, jag lovar att höra av mig om vi kommer till Åland! Jag har bloggat så länge att hur mycket jag avslöjar om mig själv liksom sitter i ryggmärgen. Jag vet precis var gränsen går. Det sagt funderade jag häromdagen om jag borde bli lite mer privat och skriva om mina känslor, men det kändes å jobbigt att jag aldrig riktigt kom igång.

 • Reply Koko 16 juni 2017 at 01:35

  Äsch då. Inte så kul. En liten variant på mardrömstemat ”inte hitta passet”.

  • Reply Peppe Öhman 16 juni 2017 at 03:21

   Verkligen. Alltså ångesten vid check in-disken var så tjock att man nästan kunde ta i den.

 • Reply Johanna Lagerfors 16 juni 2017 at 06:09

  Å NEJ! Stackars er.

  • Reply Peppe Öhman 16 juni 2017 at 23:22

   Det var så HEMSKT! Man kunde nästan ta i ångesten.

 • Reply Etta 16 juni 2017 at 12:14

  Vill du att jag kollar upp här på Värmdö? Eller är det för långt ut? 30km från centrum.
  Värmdö ridklubb

  • Reply Peppe Öhman 16 juni 2017 at 23:19

   Tack snälla, Etta! Vi har ingen bil så jag tror att Värmdö blir lite långt för mig, men tusen tack för erbjudandet!

 • Reply Det här grälar vi inte om - Livet & LA 26 juli 2018 at 08:39

  […] vi aldrig. Jag kan inte påstå att stämningen var på topp när Magnus glömde kolla om hans pass var i kraft förra sommaren (det var det inte) när vi skulle flyga från LA till Stockholm. Lika lite som när någon kollade […]

 • Leave a Reply